Gode garderober

Jeg flytter til en ny leilighet så snart jeg finner den rette. Å finne en leilighet er ikke lett hvis du er kresen som jeg er. Leiligheten skal ha mange ting som passer meg. Det jeg leter etter er følgende:

  • Størrelse – Jeg vil ikke leve for overfylt
  • Planløsning – Jeg vil ha en åpen leilighet, men likevel skal det være mulig å innrede på mange forskjellige måter
  • Bad – et stort bad med badekar er et krav
  • Balkong eller terrasse – enten en terrasse eller en stor innglasset balkong er viktig
  • Gulv – må være tregulv eller parkett i det meste av leiligheten. Jeg hater plasttepper
  • Kjøkkenet – helst fra 50- eller 60-tallet, men nøye renovert og med nye apparater

Men viktigst av alt er skapene. Jeg foretrekker en tur i skapet, men en solid skapvegg kan også være tilstrekkelig.

Gå i skapet

Eller i et mer gammeldags ord – et omkledningsrom – er drømmen. Jeg har funnet Gerdmans garderobeskap og vil dekorere garderoben min med disse. Praktiske garderobeskap som er laget for bruk i industri og kontorer. Garantert holdbar og også stilig. Litt industriell følelse, akkurat slik jeg vil ha det.

Gerdmans har også andre praktiske møbler som hyller og skuffer. Alt passer også for hjemmemiljøet hvis du har en mer industriell stil i hjemmet. Siden jeg elsker den stilen, har jeg de siste årene kjøpt mange møbler og møbler fra Gerdmans.

Ventetiden kan være lang

Ventetiden på en ny leilighet kan være lang. Jeg vil bo ganske sentralt, men har ikke råd til de dyreste leilighetene. Da vil jeg heller ikke bo i et nybygd hus. Selv om alt er friskt, er ikke nye hus spesielt sjarmerende.

Det fungerer ganske bra der jeg bor nå, men jeg vil komme nærmere sentrum og ha en litt større leilighet enn min på 42 kvadrat.