Massasjeolje for intime øyeblikk

Min mann og jeg prøver vanligvis å få litt ledig tid nå og da. Ofte når vi skal ha et koselig øyeblikk, gir vi hverandre massasje. Noen ganger er det bare vanlig avslappende massasje som skaper intimitet og nærhet uten sex. Men mesteparten av tiden er massasjen et opptak til kjærlighet. Når vi masserer, bruker vi alltid massasjeolje med en herlig duft. Dette øker gleden både for den som mottar massasjen og for den som masserer.

Massasjeoljer er tilgjengelig i hundrevis av forskjellige dufter og design. Det finnes også massasjeolje som er mer tilpasset til intime øyeblikk og som også kan brukes som smøremiddel. Du kan velge mellom varme, duftende og spiselige massasjeoljer. Uansett hva du foretrekker, kan jeg love at du finner det du leter etter.

Min mann og jeg foretrekker duftende massasjeolje, helst med forfriskende dufter. Massasjeolje med smak er ikke noe for meg. Jeg liker å kysse mannen min over hele kroppen uten å måtte smake jordbær eller vanilje.

Vi har alltid et par forskjellige varianter hjemme, så vi slipper å bruke den samme hver gang. Men husk at massasjeoljer har en begrenset holdbarhet. Hvis de står for lenge, kan de bli harsk, og da blir det ikke en så fantastisk duft under massasjen.

Noen ganger glemmer vi å kjøpe massasjeolje og da bruker vi olivenolje. Det fungerer like bra som spesielle massasjeoljer. Olivenolje har også en duft som jeg synes er litt erotisk. Problemet er at noen ganger når jeg lager mat så får jeg et så utrolig ønske om sex …